Застраховки

Каква застраховка?

Решението за закупуване на застраховка е индивидуално за всеки. В общи линии застраховките се категоризират като:

ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ и ДОБРОВОЛНИ.

Задължителните застраховки се сключват с цел да предпазим тези, за които

носим отговорност, затова и наименованието им обикновено е свързано с думата "отговорност". Такива застраховки са: гражданска отговорност, застраховка трудова злополука, отговорности на двокати, архитекти, лекари, счетоводители и други. Всеки, притежаващ моторно превозно средство или упражняващ някоя от изброените професии, е задължен, освен заради личната си отговорност и от закона, да сключва такава полица. 

Докато при задължителните застраховки, обвързани с отговорност, законът ни задължава да ги закупим - при Доброволните, решението е единствено и само на човека или фирмата, която сключва застраховката.
Решението за сключване на застраховка е строго индивидуално и зависи от начина на живот, притежаваното имущество, притесненията, бъдещите намерения, сигурност и спокойствие.
Застраховка Автокаско ще Ви спести главоболията и загубата на време при евентуален инцидент или кражба на превозното средство.
Застраховка Имущество - помислете какво би могло да се случи с Вашия имот или с движимото ви имущество. Макар и по редки рисковете за собствениците на имущество си остават големи. 

А Вашето ЗДРАВЕ, ЖИВОТ, Спокойни и достойни старини !!!

Ние не можем да вземем крайното решение за сключване на застраховка вместо Вас, но можем да Ви ориентираме от каква застраховка имате нужда, коя е най добрата оферта за Вас, както и да съдействаме напълно през целия застрахователен период и след него.